Coming soon!

Wij zijn momenteel druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe website voor Helen Beauty Center. Volg onze social media kanalen en blijf up to date over alle trends & ontwikkelingen! 🧖🏻‍♀️

Mocht u een afspraak willen maken of heeft u eventueel vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met ons via het onderstaande formulier!

Vestiging Den Haag
Leyweg 1224-1226
2545 HJ Den Haag
Telefoon: 070-4065574

Vestiging Amsterdam
Mercatorstraat 76H
1056 RK Amsterdam-West
Telefoon: 020-3415601

Beautycenter Helen biedt verschillende behandelingen aan op het gebied van beauty en ontharing. Deze behandelingen zijn geschikt voor zowel man als vrouw. Definitief ontharen biedt de uitkomst voor ongewenste haargroei. Derhalve beschikken wij over de nieuwste en veiligste methodes op het gebied van laserontharing. Uw wensen als klant staan bij ons altijd op nummer 1 en ons hele team zal uw wensen met alle aandacht vervullen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uw behandelingen kunnen worden vergoed door de zorgverzekeraar. Voor meer informatie hierover, verwijzen wij u naar het polisblad van uw zorgverzekeraar of neem telefonisch contact met ons op!

Instagram