Huidtherapie

Acnetherapie

Acne is een huidaandoening van de talgklierfollikels. Het komt voornamelijk voor in de puberteit, maar wordt ook vaak gezien bij volwassenen. Acne kan op verschillende manieren worden behandeld. Bij Helen Huid- & Laserkliniek worden de behandelingen volledig afgestemd op uw wensen, waarbij er rekening wordt gehouden met de diagnose, het zorgprofiel en de gradatie van de acne

Coagulatie

Door middel van coagulatie kunnen vasculaire en bepaalde benigne (goedaardige) huidtumoren worden gecoaguleerd middels elektrische stroom.

Littekens

Littekens kunnen ontsierend en pijnlijk zijn. Helen Huid- en Laserkliniek biedt verschillende behandelingen aan om deze littekens te behandelen.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een behandeling waarbij de bovenste laag huidcellen wordt verwijderd waardoor de celdeling wordt versneld. Bij deze mechanische dieptepeeling wordt de huid onder vacuüm behandeld door middel van een diamant peeling.

Microneedling

Microneedling is een behandeling waarbij kleine gestructureerde ‘beschadigingen’ in de huid worden gemaakt. Hierdoor zal de huid zijn natuurlijke helingsproces in gang zetten. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Het is een zeer veilige behandeling en de trauma aan de huid is minimaal. Bij deze behandeling worden de naaldlengtes afgestemd per regio.

Peelings

Verschillende peelings worden bij Helen Huid- & Laserkliniek ingezet. De chemische peelings zijn van het merk Mesoestetic en de bio-peeling van Neoderma. Dit zijn medische merken gespecialiseerd in huidverbetering. 

Naar aanleiding van een op maat samengestelde behandelplan van de professional in de kliniek, wordt er gekozen voor een specifieke peeling voor de patiënt.

Pigmentatie

Pigmentatie kan overal op het lichaam voorkomen. Helen Huid- en Laserkliniek biedt verschillende behandelingen aan om ongewenste pigmentvlekken te verwijderen.