Microneedling

Microneedling

Microneedling is een behandeling waarbij kleine gestructureerde ‘beschadigingen’ in de huid worden gemaakt. Hierdoor zal de huid zijn natuurlijke helingsproces in gang zetten. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Het is een zeer veilige behandeling en de trauma aan de huid is minimaal. Bij deze behandeling worden de naaldlengtes afgestemd per regio. Deze behandeling kan worden ingezet bij de volgende indicaties: 

  • Acne 
  • Anti-aging 
  • Grove poriën 
  • Littekenweefsel 
  • Pigmentatie 
  • Striae 

Deze behandeling wordt bij Helen Huid- & Laserkliniek uitgevoerd met de Dermapen4. De Dermapen4 is wereldwijd het meeste gebruikte microneedling systeem, waarmee miljoenen klinische behandelingen zijn uitgevoerd. Met de vertrouwde Dermapen4 worden er verbluffende medische- en cosmetische resultaten behaald. De Dermapen4 en de bijbehorende naaldcartridges zijn voorzien van een medische Klasse IIA certificering (1434-MDD-195/2021). 

Met meer dan 3 miljoen Dermapen4 behandelingen die inmiddels wereldwijd zijn uitgevoerd, kunt u erop vertrouwen dat deze behandelingen uw huidprobleem kunnen oplossen. 

Dermapen Deluxe – Peeling in combinatie met microneedling

Bij deze behandeling wordt een chemische peeling gecombineerd met microneedling. Dit is een sterke en effectieve behandeling om de huid in de diepte te vernieuwen en op te knappen. Deze combinatiebehandeling zorgt dat de huidaandoening efficiënter kan worden behandeld. Echter kan deze behandeling  niet als eerste behandeling toegepast worden. Vooraf aan deze behandeling dienen één of meerdere chemische peelings uitgevoerd te zijn om de huid voor te bereiden. Vervolgens kan er worden overgegaan op deze behandeling waarbij eerst een chemische peeling zal worden aangebracht en direct erna microneedling zal worden toegepast door middel van de Dermapen4.