Pigmentatie

Pigmentatie

Pigmentatie kan overal op het lichaam voorkomen. Helen Huid- en Laserkliniek biedt verschillende behandelingen aan om ongewenste pigmentvlekken te verwijderen. De volgende behandelingen worden aangeboden:

  • Cosmelan
  • Lasertherapie
  • Microneedling
  • Peelings
Cosmelan

Dit is een professionele anti-hyperpigmentatie methode. Deze behandeling is een kuur van zes maanden. De behandeling wordt gestart in de kliniek en zal met thuisproducten en professionele management onderhouden worden. Deze behandeling heeft een hoge concentratie actieve ingrediënten gericht op vernieuwing van de huid met een hele sterke depigmenterende werking. 

Lasertherapie

De GentleMax Pro bevat een Alexandrite laser waardoor overtollig pigment verwijderd kan worden. Bij deze behandeling kan heel nauwkeurig bepaald worden welk gebied behandeld moet worden, waardoor omliggend weefsel niet zal worden beschadigd. Lasertherapie is een behandeling waarbij pigmentatie snel, relatief pijnloos en effectief wordt verwijderd. 

Peelings

Verschillende werkende stoffen in een peeling leiden ertoe dat de huid versnelt exfolieert. De bovenste huidlaag zal verschilferen waardoor een gladdere huidlaag tevoorschijn zal komen. Ook zorgt de peeling ervoor dat pigmentvlekken egaliseren en verhelderen.
*Lees het kopje peelings voor meer informatie.

Microneedling

Microneedling is een behandeling waarbij kleine gestructureerde ‘beschadigingen’ in de huid worden gemaakt. Hierdoor zal de huid zijn natuurlijke helingsproces in gang zetten. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Door een speciale cocktail te gebruiken kan pigmentatie op de huid goed behandeld worden. Het is een zeer veilige behandeling en de trauma aan de huid is minimaal. Deze behandeling wordt bij Helen Huid- & Laserkliniek uitgevoerd met de Dermapen4.
*Lees het kopje microneedling voor meer informatie.