Laser ontharing

Laser ontharing

Helen Huid- & Laserkliniek maakt gebruikt van verschillende laserapparatuur, namelijk de GentleMax Pro, LightSheer Duet en Palomar Vectus. 

De GentleMax Pro bevat een Alexandrite – en Nd:YAG laser. Deze laser is geschikt voor lichte, gemiddelde en donkere huidtypen. Deze laser is geschikt voor definitieve ontharing, vaten, pigmentvlekken en kalknagels. Ieder huid- en haartype kunnen behandeld worden met de GentleMax Pro. Het is één van de krachtigste laser te allen tijde. 

De LightSheer Duet laser is een diode laser voor het ontharen van ongewenste haren. Deze laser beschikt over een goedkeuring van de Food and Drug Administration, de hoogste Amerikaanse kwaliteitsnorm. De LightSheer Duet beschikt over een vacuüm waardoor de huid in de handstuk wordt gezogen. Deze vacuüm zorgt ervoor dat behandelingen met dit apparaat vrijwel pijnloos zijn. 

De Palomar Vectus laser is ook een diode laser geschikt voor laserontharing. Dit laserapparaat biedt de kans om op een hoog vermogen te behandelen waardoor de fijne en dikke haren behandeld kunnen worden. 

Alle drie de laserapparaten behandelen met groot succes ongewenste haargroei. Laserontharing met deze laserapparaten geeft een permanent gladde huid.